+32 9 395 96 31

DMC EDJ HERT WIJNSAUS STOOFPEER GRATIN CHAMPIGNON

DMC EDJ HERT WIJNSAUS STOOFPEER GRATIN CHAMPIGNON

Peren op siroop 20% (peren 73%, water, suiker, aroniaconc., specerij), aardappel 19%, hert 14%, water, champignon 8%, boschampignon 4%, ui, veenbes, BOTER, MELKpdr, rode wijn 1%, veenbescompote (veenbes, suiker, water, geleermiddel: pectine, zuurteregelaa

Details

DMC EDJ HERT WIJNSAUS STOOFPEER GRATIN CHAMPIGNON
Allergenen informatie
gluten en melk (incl. lactose).
Melk
Mosterd
Gluten
Selder
Basiseigenschappen
CSB nummer 63512900
Ingredienten NL Peren op siroop 20% (peren 73%, water, suiker, aroniaconc., specerij), aardappel 19%, hert 14%, water, champignon 8%, boschampignon 4%, ui, veenbes, BOTER, MELKpdr, rode wijn 1%, veenbescompote (veenbes, suiker, water, geleermiddel: pectine, zuurteregelaa
Opwarm magnetron NL Nee
Bevat (allergenen) NL gluten en melk (incl. lactose).
Tijd heteluchtoven Nee
Temp 150
Watt 750
Tijd magnetron 10-12
Zout 0.563
Natrium 0.225
Verzadigd vet 1.3
Vetten 2.9
Suikers 4.5
Koolhydraten 9.7
Eiwitten 5.4
Energie Kca 88
Energie KJ 371

Bereiding


Tijd magnetron

10-12

Watt

750

Temp

150

Bereidingstips

Heerlijk met verse tomaten en blaadje basilicum.