+32 9 395 96 31

Onze visie

Jouw goesting, steeds lekker!

Delimeal brengt elke dag op smaak met lekkere maaltijden.

Welk menu je ook verkiest: dankzij ons gevarieerde aanbod vind je steeds je goesting. Bovendien is Delimeal geworteld in een sterk netwerk met regionale aanwezigheid.

Efficiëntie staat daarbij voorop: we nemen de complete keten voor onze rekening, van productie tot logistiek. Zo brengen we kwalitatief eetplezier tot bij iedere consument.

Evenwichtig en duurzaam

Delimeal gaat voor evenwicht in voeding: we koken alles zelf, met pure grondstoffen en veilige bereidingsmethodes. Vertrouw op ons: we hanteren de hoogste standaarden en gaan transparant te werk.

We zorgen ervoor dat alle goede eigenschappen van voeding optimaal bewaard blijven en bieden duurzame oplossingen. Die duurzaamheid vind je ook terug in onze samenwerkingen. Want we bouwen aan hechte partnerships om de consument steeds beter te bedienen.

Echt vers, altijd dichtbij

Delimeal zorgt ervoor dat vers écht vers blijft, vanaf het veld tot op je vork. Achter dit vers-verhaal zit pure professionaliteit: we combineren onze natuurlijke grondstoffen met uitgebreide knowhow en gedreven mensen. Dat alles in een stabiele onderneming met een duidelijke toekomstvisie.

Een onderneming ook, die altijd klaarstaat voor zijn partners en klanten, en die steeds vlot bereikbaar is. Wie je ook bent, wat je ook wil: Delimeal is altijd dichtbij.

Ons team

Ontmoet de mensen achter de maaltijden

Delimeal bestaat uit echte vakmensen. Die hebben allemaal hun eigen specialisaties, maar zijn verbonden door dezelfde missie: elke dag op smaak brengen met lekkere maaltijden. Ze werken dan ook nauw samen om kwalitatieve maaltijden aan te bieden, die verschillende doelgroepen een optimale smaakbeleving garanderen. Tegelijk ontplooien ze zich in een stabiele onderneming met een duidelijke toekomstvisie, die wordt aangedreven door zijn credo “Cooked & Delicious”. Wie je ook bent , wat je ook wil: Delimeal is altijd dichtbij!

Maak hier alvast kennis met ons team:

Onze geschiedenis

Al 40 jaar het recept voor succes

Bij Delimeal hebben we meer dan 40 jaar ervaring met koken voor verschillende doelgroepen. Kortom: koken zit in onze genen! Tijdens de voorbije vier decennia heeft Delimeal zich kunnen ontwikkelen tot een toonaangevende speler in de foodservice. Ons geheim? Met verschillende traditionele kooktechnieken bieden we het breedste én beste assortiment in de markt!

 • 1970

  Oprichting Frigilunch NV – Veurne. Onze eerste centrale keuken, gespecialiseerd in de bereiding van geportioneerde maaltijden voor de zorgsector, horeca en bedrijven.
 • 1991

  Uitbreiding van de bestaande keuken naar 2000m2
 • 2004

  BRC-certificaat behaald (http://www.brcglobalstandards.com/)
 • 2007

  Nieuw bedrijfspand met hypermoderne keuken van 7000m2.
 • 2009

  IFS-certificaat Higher Level behaald(http://www.ifs-certification.com)
 • 2011

  Opening van onze tweede keuken in Zwijnaarde.
 • 2013

  Integratie Traiteur W.V.S in Wingene met onze derde centrale keuken.
 • 2014

  Oprichting Delimeal NV, een onderdeel van de Frigilunch-groep dat zelfstandig opereert. Het nieuwe bedrijf is gespecialiseerd in het bereiden en verdelen van maaltijden en componenten voor de foodservice, scholen en maaltijden aan huis.
 • 2015

  Overname van Traiteur Ma Cuisine in Tienen.
Spontane sollicitatie

Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar.
Je kan wel spontaan solliciteren.

Ga verder